Genel

Fuar Standları Nasıl Olur?

Fuarlar özellikle büyük şirketler için önemli bir yer olmaktadır. Fuar demek aynı sektörden veya farklı sektörden firmaların bir araya gelerek ürün veya projelerini tanıtma mekanı olmaktadır. Firmalar buralarda müşterilerine ürün veya projelerini tanıtmaktadırlar. Buda reklam amacı ile büyük önem taşımaktadır. Tanıtım için kullanılan stand tercihi de firmanın bir nevi şubesi görevini yapacağı için önemli olmaktadır.

Fuar standı konusunda sizlere Eymen Grup olarak profesyonel ve kaliteli bir hizmet vermeye çalışmaktayız Öncelikle sizlerden standı kullanma alanınız öğreniyoruz. Ve buna bağlı olarak çeşitli tasarımlardan birini seçiyor ya da özel tasarım yapıyoruz. Seçin sırasında eğer ağır bir ürün sergilenecek ise farkı yoksa ağırlık gerektirmeyen bir tanıtım yapılacak farklı tercihler yapılmaktadır. Yine kullanım alanına bağlı olarak farklı malzemeler seçilmektedir.

Yapılan stantlar istenilirse tek kullanımlık olacak şekilde dizayn ediliyor ya da sökülebilir şekilde çok kullanılmaya uygun bir biçimde tasarlanıyor. Egemen Grup olarak bu ve daha birçok konuda sizlerden bire bir vererek en uygun malzeme ve en iyi tasarım ile hizmet vermekteyiz. Yapılan stantlar sizin bir nevi şubeniz görevini yapacağından tarafımızdan özen ile yapılmaktadır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...